Onze school kan niet zonder onze ouderraad. Een groep enthousiaste ouders en leerkrachten die veel organiseert voor de kinderen op de Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, zoals het sinterklaasfeest, kerstfeest, paasfeest, disco en schoolreisjes. Daarnaast zetten de ouderraadleden zich in om de band tussen de ouders en de school te verstevigen. Samen met u en de leerkrachten werkt de OR aan een goede sfeer op school en helpen ze bij tal van activiteiten.

Wilt u de ouderraad versterken? Dan bent u van harte welkom! Wij zijn regelmatig op zoek naar ouders die willen helpen bij leuke activiteiten. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de OR? Dan kunt u contact met ons opnemen via gvw@scoh.nl.

De OR van schooljaar 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Mw. S. Bekker kind bij de pinguïngroep en groep 7
Mw. L. Innemee kind bij de pinguïngroep en gr. 6A
Mw. A. v/d Burg kind in de pandagroep
Mw. T. Koelemij kinderen in groep 5B en 7
Mw. S. Uittenbogaard  kind in flamingogroep.
Mw. M Rutgrink kind in flamingogroep.

De financiën voor de activiteiten worden betaald uit de ouderbijdrage.