Nieuwe leerlingen

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom op de Dr. J.A. Gerth van Wijkschool. Maak gerust een afspraak om u te laten informeren over onze school! De Dr. J.A. Gerth van Wijkschool staat in principe open voor alle leerlingen, ouders/verzorgers die de uitgangspunten van onze school kunnen onderschrijven en respecteren. Soms kunnen we een kind niet inschrijven. In dat geval hebben we de opdracht om samen met u een andere school te vinden voor het kind.

Kennismaken en oriënteren

Om geïnteresseerde ouders kennis te laten maken met onze school, organiseren we regelmatig inloopmomenten en rondleidingen. Hiermee willen we de ouders de kans bieden zich een beeld te vormen van wat wij belangrijk vinden op school, wat we willen bereiken met onze leerlingen, de manier waarop we lesgeven en hoe we kinderen helpen in hun ontwikkeling. U bent van harte welkom op één van onze kennismakingsmomenten.

Is uw kind op dit moment 4 jaar of ouder, neem dan contact op met school. Wij kijken dan of er in de leeftijdsgroep van uw kind nog plaats is.

Is uw kind geboren op of na 1 oktober 2015 en nog geen 4 jaar, lees dan de nieuwe aanmeldprocedure in de gemeente Den Haag.

Wanneer u uw kind(eren) wilt aanmelden, kunt u bellen voor een afspraak naar 070 - 394 40 56. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.