Logopedie

Logopediepraktijk Samenspraak in Kindcentrum Kosmos

Beste ouders/ cliënten,

Een goede spraak-en taalontwikkeling is belangrijk voor de ontwikkeling op school.

Logopedisten van Logopediepraktijk Samenspraak helpen uw kind daar graag bij.

U kunt bij Logopediepraktijk Samenspraak terecht voor onder andere problemen met betrekking tot spraak, taal, stotteren, afwijkende mondgewoonten, adem, stem en auditieve vaardigheden. Logopedie zit tot de leeftijd van 18 jaar in het basispakket van alle zorgverzekeraars en wordt volledig vergoed (informatie hierover kunt u opvragen bij uw zorgverzekering). Logopediepraktijk Samenspraak heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, kijk voor meer informatie op onze website: https://jouwlogopedist.nl/behandeling/vergoeding-logopedie.

U heeft altijd een verwijzing van een (huis-)arts nodig.

De logopedist van Logopediepraktijk Samenspraak is gevestigd in onze school. Een groot voordeel van een logopedist op school is dat uw kind niet hoeft te reizen, in een vertrouwde omgeving is en dat er de mogelijkheid is, na schriftelijke toestemming van de ouder, tot een nauwe samenwerking tussen de leerkracht/Intern Begeleider en de logopedist. Dit komt de kwaliteit van de behandeling ten goede.

Logopediepraktijk Samenspraak werkt onafhankelijk van de school en is voor iedereen toegankelijk. Behandelingen vinden zowel onder- als na schooltijd plaats.

In de schoolvakanties en op margedagen is de logopedist ook aanwezig en gaan de behandelingen gewoon door.

Het enthousiaste en deskundige team van logopedisten van Logopediepraktijk Samenspraak staat graag voor u klaar. Als u meer informatie wenst, neem dan gerust contact op! De praktijk is dagelijks tussen 08.00-14.00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 088-1012700. Meer informatie kunt u vinden op: www.jouwlogopedist.nl

Wilt u uw kind aanmelden? Ga dan naar www.jouwlogopedist.nl/inschrijven en vul het formulier in!