Dit is de groepspagina van groep 5.

Hier vindt u informatie over wat we doen in de groep en kunt u op de hoogte blijven van hoe het in onze groep toegaat.

Museumbezoek
Afgelopen vrijdag 30 november 2018 zijn de kinderen op museumbezoek geweest bij het Kinderboekenmuseum -Ga mee op verhalenreis. Tijdens het bezoek hebben wij de workshop verhaal gevolgd waarbij de kinderen ontdekken hoe de schrijver Jacques Vriens te werk gaat wanneer hij aan een nieuw verhaal begint. Geïnspireerd op de werkwijze van Vriens gaan de kinderen zelf aan de slag met hun eigen verhaal. Bekende boeken van Jacques Vriens zijn bijv. De Bende Van De Korenwolf en Meester Jaap. De kinderen hebben de workshop erg leuk gevonden en waren zeer enthousiast.
Langs deze weg willen wij de begeleiders (moeder Darius, moeder Djenna en tante van Reda) bedanken voor hun hulp tijdens het bezoek.

Huiswerk/toetsen:
- Maandag 10 december 2018 hebben de kinderen aardrijkskunde samenvattingstoets hoofdstuk 2.
- Woensdag 12 december 2018 vindt de overhoring plaats van woordenschat thema 3 week 2.

Fotoalbums