VakantiepasClub voorjaarsvakantie Den Haag

Het voorjaar komt steeds dichterbij en de eerste krokusjes en sneeuwklokjes zijn al gespot.
Tijd voor de voorjaarsvakantie! Dat betekent een nieuw pakket activiteiten van de VakantiepasClub mét VakantiepasKorting.

Als jullie deze winter niet hebben kunnen schaatsen of skiën, grijp dan nu je kans in de Uithof.

In het Kicking Horse Kinderkookcafé van Paagman maak je samen een lekkere maaltijd of kom spelen en ontdekken in de Kinderwerkplaats.

Zomaar een paar ideetjes van de VakantiepasClub. Bekijk deze en alle andere activiteiten op www.vakantiepas.nl.

Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.