VakantiepasClub kerstvakantie Den Haag

We hebben dit jaar volgens het KNMI 7% kans op een witte kerst. Gelukkig hebben we geen sneeuw en ijs nodig voor een leuke kerstvakantie, want de VakantiepasClub komt weer met een gevarieerd pakket activiteiten met speciale VakantiepasKorting voor de leden.

Het Huygenspark wordt drie dagen lang een omgetoverd in de bijzondere wereld van Carnivale, een spectaculaire mix van attracties en acts uit de tijd dat circus en kermis nog één waren. Met onder meer een vlooiencircus, vuurvreters, steltlopers, een zweefmolen en kop van Jut en warme hapjes.

Bij het Haags Historisch Museum kunnen kinderen in de leer bij een restaurateur en bij het Kinderboekenmuseum kunnen ze ontdekken wat juffen en meesters doen in de vakantie. Verder hebben we een aantal creatieve workshops en oliebollen van Vermolen in de aanbieding. Alle activiteiten zien? Kijk dan op vakantiepas.nl.

Is uw kind nog geen lid van de Vakantiepasclub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebuik van de kortingen.