Start SCOOL activiteiten

Beste ouders,

Komende maandag, 23 september starten de nieuwe naschoolse activiteiten van SCOOL. U vindt de indeling onderaan dit bericht en op de website SCOOL.nu. De laatste lessen zijn op vrijdag 13 december.

Er waren veel aanmeldingen, let daarom goed op het volgende:

• Groepen 1 en 2:
    Knutselen op dinsdag en Dansen/Zingen op woensdag zijn gesplitst: kinderen in deel I beginnen komende week en na 5 lessen zijn de kinderen uit deel II aan de beurt. Kijk goed naar de data op de deelnemerslijst.
  • Groepen 5-8:
    Boogschieten op donderdag is gesplitst: kinderen in deel I beginnen komende week en na 5 lessen zijn de kinderen uit deel II aan de beurt. Kijk goed naar de data op de deelnemerslijst.

• Nu uw kind is ingeschreven, wordt er verwacht dat zij/hij bij alle lessen aanwezig is. Mocht uw kind een keer niet kunnen dan kunt u dat vooraf melden bij Leo van ’t Hof of bij de trainer van de cursus. Tussentijds stoppen kan alleen met een goede reden en in overleg.
  • Brengen en halen van SCOOL deelnemers altijd bij de zij-ingang van de school.

Ik wens iedereen veel plezier bij de komende SCOOL activiteiten.

Indeling Excel          Indeling PDF
Activiteiten Word   Activiteiten PDF