nieuwe werkwijze betalen ouderbijdrage

Geachte ouders / verzorgers,

Vanaf dit schooljaar zal de manier van het betalen ouderbijdragen veranderen. De school maakt gebruik van de service van WIS Collect, een bedrijf dat software levert waardoor het betalen van bijv. de ouderbijdrage zowel voor u als ouder/verzorger als voor de school makkelijker wordt.

Wat gaat er veranderen?

Voorheen vroegen we u om de ouderbijdrage over te maken op het rekeningnummer van de ouderraad of contant op school te betalen. Voor dit schooljaar ontvangt u morgen een betaalverzoek per e-mail. In het e-mailbericht staat een link naar uw persoonlijke omgeving binnen WIS Collect. In deze omgeving ziet u de facturen staan die betrekking hebben op uw kind.

Als u meerdere kinderen op school heeft, dan ziet u de facturen van al uw kinderen. Deze facturen kunt u binnen WIS Collect direct via iDEAL voldoen. Alleen ouders / verzorgers waarvan bij ons geen e-mailadres bekend is vragen we op een andere manier te betalen.

De voordelen van de nieuwe werkwijze op een rij

• Facturen worden per e-mail gestuurd. Dat is goedkoper en dat is goed voor het milieu;
  • U kunt gemakkelijk met iDEAL betalen;

Op de website van de school zal een filmpje komen waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe u kunt betalen met WIS Collect.

Wanneer start de nieuwe werkwijze?

De nieuwe werkwijze gebruiken we nu voor de ouderbijdrage.

Hierna gaan we bekijken wanneer we dit systeem gaan gebruiken voor het innen van de bijdragen voor het overblijven, het schoolreisje en andere zaken. Hiervan wordt u dan op de hoogte gesteld.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Anita Spijkers en Janet van Westbroek